Peter fabricius magasin

Peter Fabricius – København, Hovedstaden, Danmark – LinkedIn

Se Peter Fabricius’ profil på LinkedIn. … der hjælper folk som Peter Fabricius med at finde jobkandidater, … Vi er gang med at udvikle Magasin som…

Ny direktør for Magasin med tysk ejer i ryggen – Finans

Ny direktør for Magasin med tysk ejer i ryggen: Vi skal øge omsætningen og kan igen accelerere

18. okt. 2021 — Den nye tyske ejer har efter overtagelsen sat en ny bestyrelse ind og desuden besluttet, at Peter Fabricius bliver ny adm. direktør for Magasin …

Magasin du Nord, med syv danske stormagasiner, er med ny ejer og adm. direktør klar til at ryste coronakrisen af sig med ekspansion og investeringer – især i digitalt salg.

Peter Fabricius bliver ny adm. direktør i Magasin – Aalborg Avis

20. okt. 2021 — Nu får Magasin ny adm. direktør. Og ny mand i stolen er fra i mandags Peter Fabricius, der har været i Magasin i over 16 år og siden 2009 …

Peter Fabricius – 9 roller i dansk erhvervsliv – Proff

Peter Fabricius – 9 roller i dansk erhvervsliv

Proff.dk giver dig rolleinformation om Peter Fabricius. … (15) i erhvervslivet – og hvilke brancher Peter Fabricius er aktiv i. … Magasin Aarhus A/S.

Proff.dk giver dig rolleinformation om Peter Fabricius. Se personens roller (9) og relationer (15) i erhvervslivet – og hvilke brancher Peter Fabricius er aktiv i.

Den nye direktør i Magasin har ild i øjnene – Detailfolk

Den nye direktør i Magasin har ild i øjnene : Nyheder om retail og detailhandel – Udvikling og tendenser om butik og detail

18. okt. 2021 — Peter Fabricius skifter titlen som økonomidirektør i Magasin ud med adm. direktør. Han afløser britiske Peter King.

Peter Fabricius har 9 erhvervsroller » Er bosat i Danmark – ownr

Peter Fabricius har 9 erhvervsroller » Er bosat i Danmark – ownr®

27. jan. 2023 — Karrieren som leder begyndte for alvor dengang i 2010 hos Aktieselskabet TH. Wessel & Vett. Magasin DU Nord som Direktør.

Peter Fabricius er bl.a. associeret med virksomheden Pfabricius Holding ApS. Se også eventuelle bestyrelses-poster og komplet virksomhedsdiagram.

Magasin-direktør kigger tilbage: Sådan er det første år gået

Magasin-direktør kigger tilbage: Sådan er det første år gået – RetailNews

Peter Fabricius avancerede i Magasin-hierarkiet, da han i oktober sidste år byttede rollen som økonomidirektør ud med en titel som administrerende direktør.

Peter Fabricius avancerede i Magasin-hierarkiet, da han i oktober sidste år byttede rollen som økonomidirektør ud med en titel som administrerende direktør

Magasin køber ejendomme tilbage for milliarder – DetailWatch

Magasin køber ejendomme tilbage for milliarder — DetailWatch

26. okt. 2022 — Peter Fabricius er adm. direktør for Magasin du Nord, der nu atter selv er ejer af ejendommene, der huser fire af selskabets stornagasiner.

Fire af Magasin du Nords stormagasiner skal nu igen drives i egne ejendomme. De købes tilbage fra to pensionskasser, efter Magasin har fået ny ejer.

Chefen for Magasin du Nord varsler ny offensiv efter hårde …

Chefen for Magasin du Nord varsler ny offensiv efter hårde corona-år

2. mar. 2022 — Peter Fabricius er adm. direktør for Magasin du Nord, der i fjor blev overtaget af tyske Peek & Cloppenburg. Foto: Stine Bidstrup.

Det danske stormagasin-selskab Magasin du Nord vil med tysk ejer i ryggen øge både det digitale salg og ekspandere i udlandet.

Keywords: peter fabricius magasin